Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Kashongwe, Olivier"'
Autor:
Kashongwe, Olivier1,2 (AUTHOR) okashongwe@atb-potsdam.de, Kabelitz, Tina1 (AUTHOR) tamon@atb-potsdam.de, Ammon, Christian1 (AUTHOR), Minogue, Lukas1 (AUTHOR), Doherr, Markus3 (AUTHOR), Silva Boloña, Pablo4 (AUTHOR) pablo.silvabolona@teagasc.ie, Amon, Thomas1,3 (AUTHOR), Amon, Barbara5,6 (AUTHOR)
Publikováno v:
AgriEngineering. Sep2024, Vol. 6 Issue 3, p3427-3442. 16p.
Publikováno v:
In Veterinary and Animal Science December 2020 10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Veterinary Science and Medicine June 2017 5(1):57-64
Autor:
Maweu, Annastacia Nduku1,2 (AUTHOR) annmaweu5@gmail.com, Bebe, Bockline Omedo1 (AUTHOR), Kuria, Simon Gichuru2 (AUTHOR), Kashongwe, Olivier Basole1,3 (AUTHOR) Okashongwe@atb-potsdam.de
Publikováno v:
Regional Environmental Change. Mar2024, Vol. 24 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nyabinwa, Pascal1,2 (AUTHOR) nyabpass@gmail.com, Kashongwe, Olivier Basole2 (AUTHOR), Hirwa, Claire d'Andre1 (AUTHOR), Bebe, Bockline Omedo2 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Veterinary Research. 6/5/2020, Vol. 16 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shaukat, Amal, Nadeem, Muhammad, Qureshi, Tahir Mahmood, Kanwal, Rabia, Sultan, Muhammad, Kashongwe, Olivier Basole, Shamshiri, Redmond R., Murtaza, Mian Anjum
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1661, p 1661 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 7
Foods
Volume 10
Issue 7
The purpose of this study was to develop an in-vitro digestion protocol to evaluate the antioxidant potential of the peptides found in processed cheddar cheese using digestion enzymes. We first studied antioxidant and angiotensin-converting enzyme (A