Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Kashiri, H."'
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ilmī-i Shīlāt-i Īrān, Vol 27, Iss 3, Pp 97-109 (2018)
The purpose of this study was to investigate the effects of dietary supplements of Pediococcus acidilactici bacteria and Agaricus bisporus mushroom powder separate and combined (combined supplement) on the skin mucosal immune indices of common carp (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e871c8c325644b05bfec5b07aa607d4f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
The purpose of this study was to investigate the effects of dietary supplements of Pediococcus acidilactici bacteria and Agaricus bisporus mushroom powder separate and combined (combined supplement) on the skin mucosal immune indices of common carp (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::15cbd1e8b9032176a24b2fb5cc180714
http://aquaticcommons.org/25988/
http://aquaticcommons.org/25988/
Food security is one of the most important challenges facing human kind. A very promising approach to solve the problem is closing the yield gap, i.e. the difference between farmer's and potential yield. A 'complete yield gap assessment method' must
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::7f1cc259e06f0035452ed4fd4167bbac
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010073728
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010073728
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
This study was carried out to investigate the rate of lipid oxidation in fresh rainbow trout (Onchorhynchus mykiss) and in the sticks treated by (2.5% w/v) sodium acetate (NaA), sodium citrate (NaC) and sodium lactate (NaL). The pH value, free fatty
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::18321e31aec9bd99b164fa69de134225
http://aquaticcommons.org/22356/
http://aquaticcommons.org/22356/
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
To determine the genetic diversity of Rutilus frisii kutum, 25 samples were collected from Gharesou and Gorgan-rud rivers in April 2008. The genomic DNA was extracted from the caudal fin using phenol- chloroform method and investigated with 10 micros
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0ffba3ad4312e9536e057189908ad1e0
https://hdl.handle.net/1834/38586
https://hdl.handle.net/1834/38586
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
To prepare common carp surimi, washing was done in different steps (1, 2 and 3 steps) and times (5, 10 and 15 minutes) and the treatments were tested statistically. The results showed that the 10 minutes washing for 3 times produced surimi that was s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1bd58c35e72509fb35899f18b330d481
http://aquaticcommons.org/23630/
http://aquaticcommons.org/23630/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.