Zobrazeno 1 - 10
of 2 587
pro vyhledávání: '"Kashaninejad, M."'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2021 130:132-142
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2020 124:196-207
Autor:
koshkghazi, Fatemeh Jafari1, Sadeghi, Alireza1 sadeghi.gau@gmail.com, Alami, Mehran1, Tabarestani, Hoda Shahiri1, Rahimi, Delasa1
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Jan2025, Vol. 21 Issue 155, p170-179. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rahimi D; Department of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran., Sadeghi A; Department of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran., Kashaninejad M; Department of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran., Ebrahimi M; Food, Drug and Natural Products Health Research Center, Golestan University of Medical Science, Gorgan, Iran.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2024 Mar 21; Vol. 10 (7), pp. e28452. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 21 (Print Publication: 2024).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Powder Technology 2010 203(2):359-364