Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Kasaiyan A"'
Autor:
Kasaiyan, S.A., Caro, I., Ramos, D.D., Salvá, B.K., Carhuallanqui, A., Dehnavi, M., Mateo, J.
Publikováno v:
In Meat Science August 2023 202
Autor:
Azizi, Mehdi, Jahanban-Esfahlan, Rana, Samadian, Hadi, Hamidi, Masoud, Seidi, Khaled, Dolatshahi-Pirouz, Alireza, Yazdi, Amirhossein Ahmadieh, Shavandi, Amin, Laurent, Sophie, Be Omide Hagh, Mahsa, Kasaiyan, Nahid, Santos, Hélder A., Shahbazi, Mohammad-Ali
Publikováno v:
In Materials Today Bio June 2023 20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mehdi Azizi, Rana Jahanban-Esfahlan, Hadi Samadian, Masoud Hamidi, Khaled Seidi, Alireza Dolatshahi-Pirouz, Amirhossein Ahmadieh Yazdi, Amin Shavandi, Sophie Laurent, Mahsa Be Omide Hagh, Nahid Kasaiyan, Hélder A. Santos, Mohammad-Ali Shahbazi
Publikováno v:
Materials Today Bio, Vol 20, Iss , Pp 100672- (2023)
Over the past three decades, nanoscience has offered a unique solution for reducing the systemic toxicity of chemotherapy drugs and for increasing drug therapeutic efficiency. However, the poor accumulation and pharmacokinetics of nanoparticles are s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/363824fc717b44a2aff6f5e4b702ed95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iasmin Ferreira, Lia Vasconcelos, Ana Leite, Carmen Botella-Martínez, Etelvina Pereira, Javier Mateo, Seyedalireza Kasaiyan, Alfredo Teixeira
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 12, Iss 10, p 1416 (2022)
Diversified strategies to incorporate healthier lipids in processed meat products are being developed. Alternative fat sources to replace animal fat associated with the reduction of fat content are some of the methods used to obtain healthier meat pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d3d4e216d914990a88377794c4c0564
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Molecular Genetics and Metabolism February 2024 141(2)
Autor:
Mateo, Seyedalireza Kasaiyan, Iasmin Ferreira, Luz H. Villalobos-Delgado, Samuel Rigueiro, Irma Caro, Roberto Bermúdez, Javier
Publikováno v:
Processes; Volume 11; Issue 7; Pages: 2062
Raw pulses as extenders in meat preparations result in oxidative processes. The oxidative effects of using a raw chickpea paste (CP; 1/2; chickpea/water) in pork patties were evaluated. In a first experiment, patties were prepared with increasing lev
Autor:
Simin Nazarnezhad, Majid Salehi, Hadi Samadian, Arian Ehtermi, Nahid Kasaiyan, Hossein Khastar, Ghasem Abbaszadeh-Goudarzi, Nariman Rezaei Kolarijani, Hodays Yeganehfard, Heliya Ziaei
Publikováno v:
Journal of Bioactive and Compatible Polymers. 37:332-342
The current study’s main aim was to fabricate and evaluate alginate (Alg) hydrogel containing retinoic acid (RA) as wound healing materials. Different RA concentrations (2, 10, and 50% w/w) were incorporated into the hydrogel. The results showed th