Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Kartiko Sari I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Utari DM; Department of Public Health Nutrition, Faculty of Public Health, Universitas Indonesia, Depok 16424, Indonesia., Kartiko-Sari I; Asian Nutrition and Food Culture Research Center, Jumonji University, Niiza 352-8510, Japan., Miyazaki T; Jakarta Sales Office, PT Kewpie Indonesia, Jakarta Selatan 12520, Indonesia.; R&D Division, Kewpie Corporation, Tokyo 182-0002, Japan., Umezawa H; R&D Division, Kewpie Corporation, Tokyo 182-0002, Japan., Takeda Y; R&D Division, Kewpie Corporation, Tokyo 182-0002, Japan., Oe M; R&D Division, Kewpie Corporation, Tokyo 182-0002, Japan., Wang W; R&D Division, Kewpie Corporation, Tokyo 182-0002, Japan., Kamoshita S; Department of Food and Nutrition, Jumonji University, Niiza 352-8510, Japan., Shibasaki M; Department of Food and Nutrition, Jumonji University, Niiza 352-8510, Japan., Matsuoka R; R&D Division, Kewpie Corporation, Tokyo 182-0002, Japan., Yamamoto S; Asian Nutrition and Food Culture Research Center, Jumonji University, Niiza 352-8510, Japan.; Department of Food and Nutrition, Jumonji University, Niiza 352-8510, Japan.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Nov 10; Vol. 13 (22). Date of Electronic Publication: 2024 Nov 10.
Autor:
Pei YL; Department of Nutrition and Health Science, Fooyin University., Chun Chen T; Department of Nutrition and Health Science, Fooyin University.; Asian Nutrition and Food Culture Research Center - Jumonji University., Yu Lin F; Department of Nutrition and Health Science, Fooyin University.; Asian Nutrition and Food Culture Research Center - Jumonji University., Yau Doong J; Department of Nutrition and Health Science, Fooyin University., Lee Chen W; Department of Nutrition and Health Science, Fooyin University., Kamoshita S; Asian Nutrition and Food Culture Research Center - Jumonji University., Kartiko Sari I; Asian Nutrition and Food Culture Research Center - Jumonji University., Takeichi H; Asian Nutrition and Food Culture Research Center - Jumonji University., Yamamoto S; Asian Nutrition and Food Culture Research Center - Jumonji University.
Publikováno v:
The journal of medical investigation : JMI [J Med Invest] 2018; Vol. 65 (1.2), pp. 43-49.