Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Karray Nadia"'
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 5-6, Pp 439-446 (2005)
In camel milk, fat, that represents about 3.6% of the composition, is dispersed in the form of globules, enveloped in a membrane, derived from the secreting cell and constituted by phospholipidprotein complexes. This review examines the present state
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/998d9166336d45d5b84b645e3fd90f1a
Autor:
Laadhar Karray, Nadia1 (AUTHOR) karraynadia@yahoo.fr, Danthine, Sabine2 (AUTHOR), Blecker, Christophe2 (AUTHOR), Attia, Hamadi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Aug2006, Vol. 57 Issue 5/6, p382-390. 9p. 3 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Karray, Nadia, Lopez, Christelle, Ollivon, Michel, Attia, Hamadi, Karray, Nadia, Lopez, Christelle, Ollivon, Michel, Attia, Hamadi
Publikováno v:
OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids; September 2005, Vol. 12 Issue: 5 p439-446, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology; Sep2005, Vol. 107 Issue 9, p673-683, 11p
Publikováno v:
Le Lait - Dairy Science and Technology; November 2005, Vol. 85 Issue: 6 p433-451, 19p
Publikováno v:
Le Lait - Dairy Science and Technology; 2004, Vol. 84 Issue: 4 p399-416, 18p