Zobrazeno 1 - 10
of 137
pro vyhledávání: '"Karoglan, Marko"'
Autor:
Omazić, Branimir, Telišman Prtenjak, Maja, Bubola, Marijan, Meštrić, Josip, Karoglan, Marko, Prša, Ivan
Publikováno v:
In Agricultural and Forest Meteorology 15 October 2023 341
Publikováno v:
Glasnik Zastite Bilja; 2024, Vol. 47 Issue 5, p22-32, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anić, Marina, Osrečak, Mirela, Andabaka, Željko, Tomaz, Ivana, Večenaj, Željko, Jelić, Damjan, Kozina, Bernard, Kontić, Jasminka Karoglan, Karoglan, Marko
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 27 July 2021 285
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture; 2024, Vol. 25 Issue 3, p776-786, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vitali Čepo, Dubravka, Pelajić, Maja, Vinković Vrček, Ivana, Krivohlavek, Adela, Žuntar, Irena, Karoglan, Marko
Publikováno v:
In Food Chemistry 25 April 2018 246:394-403
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lukšić, Katarina, Mucalo, Ana, Smolko, Ana, Brkljačić, Lidija, Marinov, Luka, Hančević, Katarina, Ozretić Zoković, Maja, Bubola, Marijan, Maletić, Edi, Karoglan Kontić, Jasminka, Karoglan, Marko, Salopek-Sondi, Branka, Zdunić, Goran
Publikováno v:
Plants (2223-7747); Oct2023, Vol. 12 Issue 19, p3420, 15p
Autor:
ANDABAKA, Željko, ŽARAK, Matea, MALETIĆ, Edi, KAROGLAN KONTIĆ, Jasminka, PREINER, Darko, MARKOVIĆ, Zvjezdana, STUPIĆ, Domagoj, KAROGLAN, Marko, ANIĆ, Marina, TOMIĆ, Antonija, TOMAZ, Ivana, ŠIKUTEN, Iva
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture
Volume 23
Issue 4
Volume 23
Issue 4
Polyphenols are secondary plant metabolites and important organic compounds present in grapes, must and wine. The importance of polyphenolic compounds present in grapes is mainly related to the quality of the wine. Those compounds affect the colour,