Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Karman, Andrew"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Isochoric freezing of raw cow milk: Enhancing storage and nutritional stability in perishable foods.
Autor:
Maida, Alan L.1 (AUTHOR), Bilbao-Sainz, Cristina2 (AUTHOR), Karman, Andrew2 (AUTHOR), Takeoka, Gary2 (AUTHOR), Powell-Palm, Matthew J.1,3,4 (AUTHOR) powellpalm@tamu.edu, Rubinsky, Boris1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Cryobiology. Dec2024, Vol. 117, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.