Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Karmainski, Tobias"'
Autor:
Lipphardt, Anna1 (AUTHOR), Karmainski, Tobias2 (AUTHOR), Blank, Lars M.2 (AUTHOR), Hayen, Heiko1 (AUTHOR), Tiso, Till2 (AUTHOR) till.tiso@rwth-aachen.de
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Dec2023, Vol. 415 Issue 29/30, p7067-7084. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karmainski, Tobias, Lipa, Marie K., Kubicki, Sonja, Bouchenafa, Amina, Thies, Stephan, Jaeger, Karl-Erich, Blank, Lars M., Tiso, Till
Publikováno v:
Fermentation (Basel); May2024, Vol. 10 Issue 5, p257, 30p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tiso, Till, Demling, Philipp, Karmainski, Tobias, Oraby, Amira, Eiken, Jens, Liu, Luo, Bongartz, Patrick, Wessling, Matthias, Desmond, Peter, Schmitz, Simone, Weiser, Sophie, Emde, Frank, Czech, Hannah, Merz, Juliane, Zibek, Susanne, Blank, Lars M., Regestein, Lars
Publikováno v:
Discover Chemical Engineering; 1/5/2024, Vol. 4 Issue 1, p1-32, 32p
Autor:
Karmainski, Tobias, Dielentheis-Frenken, Marie R. E., Lipa, Marie K., Phan, An N. T., Blank, Lars M., Tiso, Till
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering & Biotechnology; 2023, p1-17, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.