Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Karimova Gulmaida"'
Autor:
Mashanova Nurbibi, Aimagambetova Raushan, Satayeva Zhuldyz, Smagulova Mirgul, Ibzhanova Ainur, Karimova Gulmaida
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 85, p 01033 (2024)
In this paper, an analysis was made of the use and consumption of soybean meal. Studied organoleptic, physico-chemical, functional and technological indicators of soybean cake. The safety of the use of cake in the production of bakery products has be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18ac03d81ea9475d99ab1a302ad06269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karimova, Gulmaida1 gulmaida@mail.ru, Niyazbekova, Rimma1 rimma.n60@mail.ru, Al Azzam, Khaldun2 azzamkha@yahoo.com, Mashanova, Nurbibi3 n.mashanova@kazatu.edu.kz, Negim, El-Sayed4 elashmawi5@yahoo.com, Ibzhanova, Ainur4 ibzhanova83@mail.ru
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2023, Vol. 17 Issue 1, p371-390. 20p.