Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Karatzas, Kimon A. G."'
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2024 94
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2024 94
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 July 2020 324
Publikováno v:
In Bioresource Technology November 2012 123:263-271
Publikováno v:
In Bioresource Technology January 2012 103(1):56-63
Publikováno v:
In Bioresource Technology 2011 102(16):7393-7400
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Salmonella is an important foodborne pathogen whose ability to resist stress and survive can vary between strains. This variability is normally not taken into account when predictions are made about survival in foods with negative consequences. There
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::2fbc3ed496479fc9595668a8353d9faa