Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"Karathanos, V."'
Publikováno v:
Acta Psychiatrica Scandinavica. Sep2017, Vol. 136 Issue 3, p236-246. 11p. 1 Diagram, 3 Charts.
Autor:
Yanni, A., Papaioannou, V., Halabalaki, M., Barmpagianni, K., Simati, S., Manios, S., Karathanos, V., Kokkinos, A.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN April 2023 54:542-543
Autor:
Yanni, A., Barmpagianni, K., Patera, I., Tentolouris, N., Simati, S., Karathanos, V., Kokkinos, A.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN April 2023 54:653-653
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yanni, A., Kalogeropoulos, N., Prapa, I., Mitropoulou, G., Kostomitsopoulos, N., Kourkoutas, Y., Karathanos, V.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2021 46:S630-S631
Autor:
Binou, P., Yanni, A., Pateras, I., Kartsioti, K., Barmpagianni, A., Konstantopoulos, P., Kokkinos, A., Karathanos, V.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2021 46:S586-S586
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2021 46:S585-S586
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2021 46:S574-S574
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2021 46:S557-S557
Purpose: Efforts regarding the amelioration of postprandial glycemic response to bread are mainly focused in the addition of soluble dietary fibers. The current study presents another approach which is based on the supplementation of flour with Cr-en
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::7a25d76350960e4bf901dfd6990cec4e
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2988020
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2988020