Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Karagözlü, Nural"'
Autor:
ÖZEŞER, TUĞÇE1, KARAGÖZLÜ, NURAL1 nural.karagozlu@cbu.edu.tr
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2024, Vol. 42 Issue 3, p163-173. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Çalişkanlar, Sibel1 (AUTHOR), Saygili, Derya2 (AUTHOR), Karagözlü, Nural3 (AUTHOR), Karagözlü, Cem4 (AUTHOR) cem.karagozlu@ege.edu.tr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Feb2024, Vol. 12 Issue 2, p1170-1179. 10p.
Autor:
YANĞIÇ YÜKSEL, Çile, KARAGÖZLÜ, Nural
Publikováno v:
Volume: 59, Issue: 4 645-659
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Agriculture Faculty of Ege University
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Objective: The objective of this study was to determine the relationship between the consumers habits of knowledge and awareness levels of food safety, consciousness in food preparation and consumption stages of the consumers living in Ankara, Etimes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::62636a0ca0f3c71cfb84609135b2eb6a
https://dergipark.org.tr/tr/pub/zfdergi/issue/74464/1121972
https://dergipark.org.tr/tr/pub/zfdergi/issue/74464/1121972
Autor:
YANĞIÇ YÜKSEL, Çile, KARAGÖZLÜ, Nural
Publikováno v:
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi; 2023, Vol. 60 Issue 2, p291-302, 12p
Autor:
YÜKSEL, Çile YANĞIÇ1, KARAGÖZLÜ, Nural1 nural.karagozlu@cbu.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Adnan Menderes University, Agricultural Faculty. 2017, Vol. 14 Issue 2, p81-86. 6p.
Publikováno v:
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi; 2021, Vol. 58 Issue 3, p315-323, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
YANGIÇ YÜKSEL, Çile, KARAGÖZLÜ, Nural
Publikováno v:
Volume: 14, Issue: 2 81-86
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Heat treatment, pasteurization, sterilization, drying and freezing, which are used to extend shelf life of food that cause loss of taste, texture and vitamin in food, increase the demand for alternative processes. In this content, cold plasma technol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::e083969babf285cdea2c2b03f5db04a1
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aduziraat/issue/31806/332684
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aduziraat/issue/31806/332684