Zobrazeno 1 - 10
of 2 057
pro vyhledávání: '"Karagöz S"'
Autor:
Zor M; Department of Gastronomy and Culinary Arts, School of Tourism and Hotel Management, Ağrı İbrahim Çeçen University, 04000 Ağrı, Turkey. Electronic address: mzor@agri.edu.tr., Bulut M; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Iğdır University, 76000 Iğdır, Turkey; Research Center for Redox Applications in Foods (RCRAF), Iğdır University, 76000 Igdır, Turkey; Innovative Food Technologies Development, Application and Research Center, Iğdır University, 76000 Igdır, Turkey., Göksu Karagöz S; Centre for Innovative Technologies Research and Applications (YETEM), Suleyman Demirel University, 32260 Isparta, Turkey. Electronic address: sermingoksu@sdu.edu.tr., Çetintaş Y; Food Analysis Application and Research Center, Research Laboratories Center, Muğla Sıtkı Koçman University, 48000 Muğla, Turkey. Electronic address: yunuscetintas@mu.edu.tr., Alwazeer D; Research Center for Redox Applications in Foods (RCRAF), Iğdır University, 76000 Igdır, Turkey; Innovative Food Technologies Development, Application and Research Center, Iğdır University, 76000 Igdır, Turkey; Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Iğdır University, 76000 Iğdır, Turkey. Electronic address: alwazeerd@gmail.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Mar 30; Vol. 437 (Pt 1), pp. 137821. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 21.
Autor:
Gülbetekin E; Department of Nursing, Iğdır University Faculty of Health Sciences, Iğdır, Türkiye., Gül Can F; Department of Midwifery, Ağrı İbrahim Çeçen University, Faculty of Health Sciences, Ağrı, Türkiye., Karagöz S; Department of Pediatric Emergency, Iğdır State Hospital, Iğdır, Türkiye.
Publikováno v:
Agri : Agri (Algoloji) Dernegi'nin Yayin organidir = The journal of the Turkish Society of Algology [Agri] 2024 Jan; Vol. 36 (4), pp. 227-235.
Publikováno v:
Reviews in Analytical Chemistry, Vol 29, Iss 1, Pp 13-24 (2010)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7a329a3d18246588491deb1c256d59f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Waste Management 2006 26(10):1133-1139
Autor:
Orakcı Ş; Department of Educational Sciences, Aksaray Faculty of Education, Aksaray University, Aksaray, Türkiye., Yüreğilli Göksu D; Ministry of National Education, Etimesgut BİLSEM, Ankara, Türkiye., Karagöz S; Department of Educational Sciences, Aksaray Faculty of Education, Aksaray University, Aksaray, Türkiye.
Publikováno v:
Frontiers in psychology [Front Psychol] 2023 Jan 04; Vol. 13, pp. 1035829. Date of Electronic Publication: 2023 Jan 04 (Print Publication: 2022).
Publikováno v:
In Materials Characterization 2004 52(4):331-340
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.