Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Karabacak, Elif"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boccella, Serena, Mattia, Consalvo, Perrone, Michela, Morace, Andrea Maria, Karabacak, Elif, Guida, Francesca, Maione, Sabatino, Luongo, Livio
Publikováno v:
Phytotherapy Research; Apr2024, Vol. 38 Issue 4, p1731-1734, 4p
Autor:
Karabacak, Elif Gülşen1 elif.karabacak@omu.edu.tr, Adıgüzel, Ali Osman2, Saygın, Hayrettin2, Çon, Ahmet Hilmi1
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. oca-mar2022, Vol. 20 Issue 1, p30-39. 10p.
Autor:
KARABACAK, Elif1 onekarabacak@gmail.com
Publikováno v:
SDU Journal of Social Sciences. nis2021, Issue 52, p230-241. 12p.
Autor:
MİMAROĞLU, SİNAN, GÖRGÜLÜ, MEHMET, TEPGEÇ, FATİH, TOK, EMİNE, BÜYÜKKOLANCI, MUSTAFA, BARANAYDIN, FIRAT, Karabacak, Elif, GÜR, BARIŞ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2605::534057689c54f15ba67e5b7e40c0a155
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/c77877ab-b9d6-4c1b-83fd-7a8ba3c3c9ac/oai
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/c77877ab-b9d6-4c1b-83fd-7a8ba3c3c9ac/oai
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 1 30-39
Akademik Gıda
Akademik Gıda
Actinobacteria occupy an important position among alternative enzyme sources with their ability to growth in extreme conditions, their potential to produce large amounts of enzymes, biochemical diversity and compatibility with genetic manipulations.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::6668ca0374f63716a98352acc735ebaa
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/69274/1097824
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/69274/1097824
Autor:
Karabacak, Elif Gülşen
Çalışmada; farklı proses şartlarında aktivite gösterebilecek ve endüstriyel alanda kullanımı fazla olan transglutaminaz, β-galaktozidaz ve levansukraz enzimleri için uygun bir üretici mikroorganizmanın seçilmesi hedeflenmiştir. Bu ama
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9773::7bdf5222aaa89791de3b5d636e4a0bcc
http://libra.omu.edu.tr/tezler/137918.pdf
http://libra.omu.edu.tr/tezler/137918.pdf
Publikováno v:
Turkiye Klinikleri Archives of Lung; 2024, Vol. 23 Issue 1, p29-30, 2p
Autor:
MİMAROĞLU, Sinan, KARABACAK, Elif
Publikováno v:
Journal of Art History / Sanat Tarihi Dergisi; Apr2021, Vol. 30 Issue 1, p661-677, 17p