Zobrazeno 1 - 10
of 338
pro vyhledávání: '"Kapusta, Ireneusz"'
Autor:
Gorzelany Józef, Zardzewiały Miłosz, Findura Pavol, Kapusta Ireneusz, Pentoś Katarzyna, Belcar Justyna
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 79-92 (2024)
Japanese quince fruits (Chaenomeles L.) are a valuable source of bioactive compounds, including polyphenolic compounds, vitamins, macro- and microelements. By using Japanese quince fruit, you can fortify wheat beers and influence the qualitative and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2451a1288c9e4f9a99f2b4787b2eb4a8
Autor:
Szparaga, Agnieszka, Czerwińska, Ewa, Kapusta, Ireneusz, Piepiórka-Stepuk, Joanna, Zaguła, Grzegorz, Szparaga, Łukasz, Caruso, Gianluca, Erlichowska, Beata, Deszcz, Ewa
Publikováno v:
In South African Journal of Botany November 2024 174:510-524
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology December 2024 62
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology April 2024 210
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids April 2024 206
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lachowicz-Wiśniewska, Sabina, Piwowarczyk, Renata, Ochmian, Ireneusz, Kapusta, Ireneusz, Bernatek, Małgorzata, Piątek, Jacek
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 November 2023 204 Part B