Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Kapper, C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kapper, C., Walukonis, C.J., Scheffler, T.L., Scheffler, J.M., Don, C., Morgan, M.T., Forrest, J.C., Gerrard, D.E.
Publikováno v:
Meat Science 96 (2014) 2A
Meat Science, 96(2A), 971-976
Meat Science, 96(2A), 971-976
Water-holding capacity is the ability of meat to hold moisture and is subject to postmortem metabolism. The objective of this study was to characterize the loss of moisture from muscle postmortem and investigate whether these losses are useful in pre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::92b09d0fc8d617c5634b93a53f2f9b6d
https://research.wur.nl/en/publications/moisture-absorption-early-postmortem-predicts-ultimate-drip-loss
https://research.wur.nl/en/publications/moisture-absorption-early-postmortem-predicts-ultimate-drip-loss
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kapper, C.
Water holding capacity (WHC) of pork defines the sensory appreciation and processing yields of meat. Pork varies in WHC and is mainly generated by differences in post mortem muscle metabolism of carcasses. Nowadays, the pork processing industry perfo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::53eeb9db6d1559ee6df7e81b4060c9ab
https://research.wur.nl/en/publications/rapid-prediction-of-pork-quality-correlation-of-fresh-meat-measur
https://research.wur.nl/en/publications/rapid-prediction-of-pork-quality-correlation-of-fresh-meat-measur
Publikováno v:
Meat Science, 91(3), 294-299
Meat Science 91 (2012) 3
Meat Science 91 (2012) 3
The objective was to study prediction of pork quality by near infrared spectroscopy (NIRS) technology in the laboratory. A total of 131 commercial pork loin samples were measured with NIRS. Predictive equations were developed for drip loss %, colour
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::13ed7a7235be11b4f656c3d282256a67
https://research.wur.nl/en/publications/prediction-of-pork-quality-with-near-infrared-spectroscopy-nirs-1
https://research.wur.nl/en/publications/prediction-of-pork-quality-with-near-infrared-spectroscopy-nirs-1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.