Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Kaplan ‐ Türköz, Burcu"'
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; 20240101, Issue: Preprints p1-19, 19p
Autor:
Kaplan-Türköz, Burcu, Jiménez-Soto, Luisa F., Dian, Cyril, Ertl, Claudia, Remaut, Han, Louche, Arthur, Tosi, Tommaso, Haas, Rainer, Terradot, Laurent
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2012 Sep 01. 109(36), 14640-14645.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41706260
Publikováno v:
Volume: 11, Issue: 3 186-194
Turkish Journal of Nature and Science
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Turkish Journal of Nature and Science
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Tüketicilerin doğal gıda ürünlerine karşı olan ilgisi ve artan bilinçleri nedeniyle, gıda endüstrisi doğal içeriklere sahip gıdalar üretmeye yönelmiştir. Öte yandan gıda endüstrisinde yüksek miktarda tatlandırıcı kullanımı da
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::5d3c0d91184037940171829ad3b769c0
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tdfd/issue/72793/1027978
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tdfd/issue/72793/1027978
Publikováno v:
Volume: 1, Issue: 1 23-29
Bulletin of Biotechnology
Bulletin of Biotechnology
TIR domain proteins have a key role in Toll-Like Receptor (TLR) signalling pathway in innate immunity. Bacteria can produce TIR domain proteins and those from pathogens were shown to manipulate TLR signaling via mimicking host proteins. Probiotics ca
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::76e26db178c6eb88fbe46102e08edc44
https://dergipark.org.tr/tr/pub/biotech/issue/55029/735195
https://dergipark.org.tr/tr/pub/biotech/issue/55029/735195
Autor:
Erdal, Özlem1, Kaplan ‐ Türköz, Burcu1, Taştan, Özge1, Göksungur, Yekta1 yekta.goksungur@ege.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Jun2017, Vol. 41 Issue 3, pn/a-N.PAG. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 5, Issue: 4 265-280
Food and Health
Food and Health
Probiyotikleryeterli miktarda tüketildiklerinde sağlık üzerine yararlı etkiler gösterencanlı mikroorganizmalardır. Bu mikroorganizmalar, patojenlerle mücadele, epitelhücre kararlılığını sağlama ve bağışıklık sistemini düzenleyeb
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::fbe49daba4bd5f747b1c781b5666aaf1
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jfhs/issue/46056/523306
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jfhs/issue/46056/523306
Publikováno v:
Protein Journal; 2020, Vol. 39 Issue 5, p563-573, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.