Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Kapetanaki, Ariadne B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Swinburn, Boyd A, Kraak, Vivica I, Allender, Steven, Atkins, Vincent J, Baker, Phillip I, Bogard, Jessica R, Brinsden, Hannah, Calvillo, Alejandro, De Schutter, Olivier, Devarajan, Raji, Ezzati, Majid, Friel, Sharon, Goenka, Shifalika, Hammond, Ross A, Hastings, Gerard, Hawkes, Corinna, Herrero, Mario, Hovmand, Peter S, Howden, Mark, Jaacks, Lindsay M, Kapetanaki, Ariadne B, Kasman, Matt, Kuhnlein, Harriet V, Kumanyika, Shiriki K, Larijani, Bagher, Lobstein, Tim, Long, Michael W, Matsudo, Victor K R, Mills, Susanna D H, Morgan, Gareth, Morshed, Alexandra, Nece, Patricia M, Pan, An, Patterson, David W, Sacks, Gary, Shekar, Meera, Simmons, Geoff L, Smit, Warren, Tootee, Ali, Vandevijvere, Stefanie, Waterlander, Wilma E, Wolfenden, Luke, Dietz, William H
Publikováno v:
The Lancet; February-March 2019, Vol. 393 Issue: 10173 p791-846, 56p
Autor:
Kapetanaki, Ariadne Beatrice
Greece, like many other countries, has experienced great changes in food supply, consumption patterns and health outcomes. Famous for its Mediterranean diet, it has actually undergone a modem nutrition transition, and now has high rates of overweight
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.646405