Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"Kapcsándi V"'
Autor:
Sik B; Department of Food Science, Albert Kázmér Faculty of Mosomagyaróvár, Széchenyi István University, Lucsony Street 15-17, 9200 Mosonmagyaróvár, Hungary., Kovács K; Department of Food Science, Albert Kázmér Faculty of Mosomagyaróvár, Széchenyi István University, Lucsony Street 15-17, 9200 Mosonmagyaróvár, Hungary., Lakatos E; Department of Food Science, Albert Kázmér Faculty of Mosomagyaróvár, Széchenyi István University, Lucsony Street 15-17, 9200 Mosonmagyaróvár, Hungary., Kapcsándi V; Department of Food Science, Albert Kázmér Faculty of Mosomagyaróvár, Széchenyi István University, Lucsony Street 15-17, 9200 Mosonmagyaróvár, Hungary., Székelyhidi R; Department of Food Science, Albert Kázmér Faculty of Mosomagyaróvár, Széchenyi István University, Lucsony Street 15-17, 9200 Mosonmagyaróvár, Hungary.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2023 Sep 09; Vol. 9 (9), pp. e20029. Date of Electronic Publication: 2023 Sep 09 (Print Publication: 2023).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pinke G; Albert Kázmér Faculty of Mosomagyaróvár, Széchenyi István University, Vár 2., H-9200 Mosonmagyaróvár, Hungary., Kapcsándi V; Albert Kázmér Faculty of Mosomagyaróvár, Széchenyi István University, Vár 2., H-9200 Mosonmagyaróvár, Hungary., Czúcz B; European Commission, Joint Research Centre, Via Fermi 2749, 21027 Ispra, Italy.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2022 Dec 23; Vol. 12 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 23.
Autor:
Posgay M; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, 15-17 Lucsony Street, 9200 Mosonmagyaróvár, Hungary., Greff B; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, 15-17 Lucsony Street, 9200 Mosonmagyaróvár, Hungary., Kapcsándi V; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, 15-17 Lucsony Street, 9200 Mosonmagyaróvár, Hungary., Lakatos E; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, 15-17 Lucsony Street, 9200 Mosonmagyaróvár, Hungary.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2022 Sep 30; Vol. 8 (10), pp. e10812. Date of Electronic Publication: 2022 Sep 30 (Print Publication: 2022).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Székelyhidi R; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, Mosonmagyaróvár, Hungary., Lakatos E; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, Mosonmagyaróvár, Hungary., Sik B; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, Mosonmagyaróvár, Hungary., Nagy Á; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, Mosonmagyaróvár, Hungary., Varga L; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, Mosonmagyaróvár, Hungary., Molnár Z; Department of Plant Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, Mosonmagyaróvár, Hungary., Kapcsándi V; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, Mosonmagyaróvár, Hungary.
Publikováno v:
Food chemistry: X [Food Chem X] 2022 Jan 23; Vol. 13, pp. 100226. Date of Electronic Publication: 2022 Jan 23 (Print Publication: 2022).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nagy Á; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Szechenyi Istvan University, 9200, Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17, Hungary., Székelyhidi R; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Szechenyi Istvan University, 9200, Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17, Hungary., Hanczné Lakatos E; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Szechenyi Istvan University, 9200, Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17, Hungary., Kapcsándi V; Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Szechenyi Istvan University, 9200, Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17, Hungary.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2021 Apr 16; Vol. 7 (4), pp. e06800. Date of Electronic Publication: 2021 Apr 16 (Print Publication: 2021).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.