Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Kantamaturapoj K"'
Publikováno v:
Advances in Medical Education and Practice, Vol 2016, Iss Issue 1, Pp 475-482 (2016)
Krisada Sawaengdee,1,2 Kanang Kantamaturapoj,3 Parinda Seneerattanaprayul,1 Weerasak Putthasri,1 Rapeepong Suphanchaimat,1,4 1International Health Policy Program (IHPP), 2Praboromrajchanok Institute for Health Workforce Development, Ministry of Publi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b35eda82a8264f2d84bb37d8ed940b18
Autor:
Suphanchaimat R, Sommanustweechai A, Khitdee C, Thaichinda C, Kantamaturapoj K, Leelahavarong P, Jumriangrit P, Topothai T, Wisaijohn T, Putthasri W
Publikováno v:
HIV/AIDS: Research and Palliative Care, Vol 2014, Iss default, Pp 19-38 (2014)
Rapeepong Suphanchaimat,1,2 Angkana Sommanustweechai,1 Chiraporn Khitdee,1 Chompoonut Thaichinda,1 Kanang Kantamaturapoj,3 Pattara Leelahavarong,4 Pensom Jumriangrit,1 Thitikorn Topothai,1 Thunthita Wisaijohn,1 Weerasak Putthasri1 1International Heal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64e9d78481f14eccb709ad8d36bbc820
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Development and Sustainability, Vol 2, Iss 1, Pp 270-276 (2013)
Any increase in the level of sustainable food consumption in Bangkok requires both providers and consumers to change their behavior and strategies in a more sustainable direction. This paper focuses on provider’s side and examines the strategies th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Sustainable Development Studies, 2(2), 152-169
Journal of Sustainable Development Studies 2 (2013) 2
Journal of Sustainable Development Studies 2 (2013) 2
Increasing demand for sustainable foods can be a driver for environmental improvements along the food-supply chain as a whole. Research in Western Europe has confirmed the importance of distribution channel s in supplying sustainable food and particu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::76fccebe4b7ae5fdc711b6590385611b
https://research.wur.nl/en/publications/providing-sustainable-food-in-urban-thailand
https://research.wur.nl/en/publications/providing-sustainable-food-in-urban-thailand
Autor:
Kantamaturapoj, K.
The food market in Bangkok has developed from a purely traditional one to a combination between traditional and modern sectors. In 1970s and earlier, fresh markets accounted for a hundred percent of food shopping in Bangkok. From that time on, the mo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bf68914a0e1ea95ad70c0879ceb74cc1
https://research.wur.nl/en/publications/sustainable-food-consumption-in-urban-thailand-an-emerging-market
https://research.wur.nl/en/publications/sustainable-food-consumption-in-urban-thailand-an-emerging-market