Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Kansci G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pounde Djeumeni Hamilton, Kotue Taptue Charles, Achu Mercy Bih Loh, Nantchouang Nankam Aristide Loïc, Kansci Germain, Fokou Elie
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 23, Pp e40712- (2024)
The nutritional value of a food is linked to the quality and quantity of the nutrients it contains. It offers a major advantage in establishing a food table composition (FTC) which is a tool that provides information on the quantity of nutrients cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f7c464284b04b77a95041da1be653a1
Publikováno v:
Journal of Nutritional Health & Food Science. 8:1-7
Back ground: Functional foods/Nutraceuticals efficacy depends on both its composition and the physicochemical properties of the components that used in their formulation. Vegetable oil can play an important role. Several studies are shown that omega
Publikováno v:
Journal of Nutritional Health & Food Science. 8:1-7
Back ground: The basic extracts involved in the formulation of functional foods/nutraceutics must first be the subject of preclinical and clinical trials. The several studies were shown that amino acids extract from black bean seeds (Phaseolus vulgar
Autor:
Kotue T. C. Nkenmeni D. C., S F Ngo, Kansci G, P Kumar, N Arumugam, E Fokou, F M Djouhou, A C Pieme
Publikováno v:
International Journal of Food and Nutrition Research. :1-10
Natural molecules from food have been used to manage sickle cell crises. As a genetic blood disorder, treatment is complex and expensive. This study was carried out to establish the phenolic compounds profile of black bean seeds (Phaseolus vulgarus.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2008 22(7):1345-1351
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kansci G.1 gkansci2000@yahoo.fr, Mekoue J.1, Fokou E.1, Ribourg L.2, Fogliano V.3, Genot, C.2
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Jun2016, Vol. 16 Issue 2, p10823-10840. 18p. 3 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.