Zobrazeno 1 - 10
of 124
pro vyhledávání: '"Kanpiengjai, Apinun"'
Autor:
Wongsanittayarak, Jirat, Leangnim, Nalapat, Unban, Kridsada, Khanongnuch, Chartchai, Lumyong, Saisamorn, Wongputtisin, Pairote, Kanpiengjai, Apinun
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2024 18
Autor:
Kemsawasd, Varongsiri, Karnpanit, Weeraya, Thangsiri, Sirinapa, Wongputtisin, Pairote, Kanpiengjai, Apinun, Khanongnuch, Chartchai, Suttisansanee, Uthaiwan, Santivarangkna, Chalat, Kittibunchakul, Suwapat
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 9
Autor:
Kaewdee, Pongpen, Tandorn, Sujitra, Limpichaipanit, Apichart, Chokethawai, Komsanti, Suwanboon, Sumetha, Chandet, Nopakarn, Kanpiengjai, Apinun, Rujijanagul, Gobwute, Randorn, Chamnan
Publikováno v:
In Journal of Non-Crystalline Solids 1 December 2022 597
Autor:
Papun, Benjawan, Wongputtisin, Pairote, Kanpiengjai, Apinun, Pisithkul, Tippapha, Manochai, Phayungsak, Manowan, Kamonwan, Atsaneechantra, Anong, Chomsri, Ni-orn
Publikováno v:
Foods; Nov2024, Vol. 13 Issue 21, p3455, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kham, Nang Nwet Noon, Phovisay, Somsay, Unban, Kridsada, Kanpiengjai, Apinun, Saenjum, Chalermpong, Lumyong, Saisamorn, Shetty, Kalidas, Khanongnuch, Chartchai
Publikováno v:
Foods; May2024, Vol. 13 Issue 10, p1469, 24p