Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Kannapiran, E."'
Autor:
Prakash, S., Kannapiran, E., Ramasubburayan, R., Iyapparaj, P., Ananthi, S., Palavesam, A., Immanuel, G.
Publikováno v:
Malaysian Journal of Microbiology, Vol 7, Iss 4, Pp 192-200 (2011)
Aims: The present study was investigated to optimize and partially purify the proteases produced by the food borne bacterial strains.Methodology and Results: Four bacterial strains such as Bacillus cereus, Proteus vulgaris, P. mirabilis and Enterobac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f39c614333644042819b42eb252eac18
Publikováno v:
In Physica B: Physics of Condensed Matter 15 August 2022 639
Publikováno v:
In Microbial Pathogenesis December 2017 113:113-123
Autor:
Ramkumar, V. Sri, Pugazhendhi, A., Prakash, S., Ahila, N.K., Vinoj, G., Selvam, S., Kumar, G., Kannapiran, E., Rajendran, R. Babu
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy August 2017 92:479-490
Autor:
Manikandan, R., Beulaja, M., Thiagarajan, R., Palanisamy, S., Goutham, G., Koodalingam, A., Prabhu, N.M., Kannapiran, E., Basu, M. Jothi, Arulvasu, C., Arumugam, M.
Publikováno v:
In Process Biochemistry April 2017 55:172-181
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
The present investigation aimed to evaluate the effect of turmeric on shelf life extension of shrimp Penaeus semisulcatus under chilled storage conditions by sensory (organoleptic parameters), pH, proximate and bacterial analysis. The experimental se
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::933923cc6520c621c06c0b14c6dd89cc
https://hdl.handle.net/1834/37595
https://hdl.handle.net/1834/37595
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.