Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Kaner, Gulsah"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pamuk, Gulseren1 (AUTHOR) gulseren.pamuk@ikc.edu.tr, Kaner, Gulsah2 (AUTHOR), Koc, Esra Meltem1 (AUTHOR), Toşur, Tuncay1 (AUTHOR), Dasdelen, Sumeyra1 (AUTHOR), Aksun, Saliha3 (AUTHOR), Pamuk, Baris Önder4 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Diabetes in Developing Countries. Jan2021, Vol. 41 Issue 1, p141-147. 7p.
Autor:
Skowrońska,Magdalena, Kaner,Gulsah, Całyniuk,Beata, Kardas,Marek, Skrzypek,Michał, Grochowska-Niedworok,Elżbieta
Publikováno v:
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética v.24 n.1 2020
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España: Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
Instituto de Salud Carlos III (ISCIII)
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España: Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
Instituto de Salud Carlos III (ISCIII)
Introduction: The aim of the study is to present fermented milk products intake and related factors by Turkish and Polish students of dietetics. Material and Methods: Dietetics students of both Medical University of Silesia in Katowice (SUM), Poland,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2cbeac279b7aeef908e32c3269096c1e
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2174-51452020000100004
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2174-51452020000100004
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
EgeUn###
Background/aims: To examine changes in body weight and iron parameters of overweight and obese premenopausal women who participated in a weight loss intervention. Methods: A total of 147 overweight or obese women, aged 20-49 years, were
Background/aims: To examine changes in body weight and iron parameters of overweight and obese premenopausal women who participated in a weight loss intervention. Methods: A total of 147 overweight or obese women, aged 20-49 years, were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2c049ace3ca34e8142c44d136db5125f
https://hdl.handle.net/11454/29075
https://hdl.handle.net/11454/29075