Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Kanavouras, Antonis"'
Autor:
Kanavouras, Antonis
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2019 21
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2017 229:820-827
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 14, Iss 1, Pp 357-362 (2016)
A previously developed model which effectively predicts the probability of olive oil reaching the end of its shelf-life within a certain time frame was tested for its response when the convective diffusion of oxygen through packaging material is take
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6741eafe145948e1925a2d20fb459d9f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kanavouras, Antonis1 (AUTHOR) antonis.kanavouras@unilever.com, Hernandez-Munoz, Pilar2 (AUTHOR), Coutelieris, FrankA.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. Oct2006, Vol. 22 Issue 4, p381-404. 24p. 2 Diagrams, 4 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Studies; Apr2017, Vol. 6, p56-66, 11p
Autor:
Coutelieris, Frank1 frank@ipta.demokritos.gr, Kanavouras, Antonis2
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Feb2005, Vol. 82 Issue 2, p119-123. 5p. 1 Chart, 3 Graphs.
Autor:
Kanavouras, Antonis1 antonis.kanavouras@unilever.com, Hernandez-Münoz, Pilar2, Coutelieris, Frank3, Selke, Susan1
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Mar2004, Vol. 81 Issue 3, p251-257. 7p. 1 Chart, 7 Graphs.