Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Kanak, Eda Kılıç"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
BORUN ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİ VE GIDALARDA KORUYUCU OLARAK KULLANIM OLANAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2022, Vol. 47 Issue 3, p399-407. 9p.
Autor:
Kanak, Eda Kılıç1 edakilic@sakarya.edu.tr, Yılmaz, Suzan Öztürk1, Özacar, Zeynep Ziyade1, Uflas, Başak1, Bilek, Meryem1, Yılmaz, Begüm1
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. oca-mar2022, Vol. 20 Issue 1, p71-79. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Yoğurt zengin besin içeriği yönünden dünya çapında ekonomik öneme sahip fermente bir süt ürünüdür. Streptococcus thermophilus ve Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus gibi bağırsak mikrobiyotasına olumlu etkiler sağlayan mikro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9458::419c916138ef58843678f0be4ec2a473
http://hdl.handle.net/11452/31017
http://hdl.handle.net/11452/31017
Publikováno v:
Sakarya University Journal of Science (SAUJS) / Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. 2018, Vol. 22 Issue 3, p1055-1062. 8p.
Autor:
KANAK, Eda Kılıç, ÖZTÜRK YILMAZ, Suzan, ÖZACAR, Zeynep Ziyade, UFLAS, Başak, BİLEK, Meryem, YILMAZ, Begüm
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 1 71-79
Akademik Gıda
Akademik Gıda
This research was aimed to determine the level of consciousness and consumption status of probiotic foods of the students in the Food Engineering and Chemistry Departments in Sakarya University (Sakarya, Turkey). The study was carried out between Apr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::8df826abc314a36beffc98ff12b00b5c
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/69274/1097854
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/69274/1097854
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.