Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Kanagasundaram Yoganathan"'
Autor:
Xin Hui Chin, Ryan Soh, Geraldine Chan, Pnelope Ng, Aaron Thong, Hosam Elhalis, Kanagasundaram Yoganathan, Yvonne Chow, Shao Quan Liu
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 10, Iss , Pp 100933- (2025)
A key factor influencing consumer acceptance of soybean products is the aroma and taste profile, which can be modulated through fermentation using unique microbial strains. This study aimed to identify and characterize novel microbial strains with th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdd16ff995f94b77ac988184e3b76704
Autor:
Phoon, Pui Yeu, Sng, Amanda Xin Yi, Yakovlev, Nikolai, Lim, Su Hui, Nge, Choy Eng, Subramanian, Gomathy Sandhya, Gorelik, Sergey, Kanagasundaram, Yoganathan, Kiryukhin, Maxim V.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2024 154
Autor:
Peterson, Eric Charles, Siao, Rowanne, Chua, Gi Gi, Busran, Coleen Toledo, Pavlovic, Renata, Thong, Aaron, Hermansen, Christian, Sofeo, Naazneen, Kanagasundaram, Yoganathan, Weingarten, Melanie, Lindley, Nic
Publikováno v:
In Bioresource Technology November 2023 387
Autor:
Heng, Elena, Tan, Lee Ling, Tay, Dillon W.P., Lim, Yee Hwee, Yang, Lay-Kien, Seow, Deborah C.S., Leong, Chung Yan, Ng, Veronica, Ng, Siew Bee, Kanagasundaram, Yoganathan, Wong, Fong Tian, Koduru, Lokanand
Publikováno v:
In Synthetic and Systems Biotechnology June 2023 8(2):253-261
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tan, Justin L., Li, Feng, Yeo, Joanna Z., Yong, Kol Jia, Bassal, Mahmoud A., Ng, Guo Hao, Lee, May Yin, Leong, Chung Yan, Tan, Hong Kee, Wu, Chan-shuo, Liu, Bee Hui, Chan, Tim H., Tan, Zi Hui, Chan, Yun Shen, Wang, Siyu, Lim, Zhi Han, Toh, Tan Boon, Hooi, Lissa, Low, Kia Ngee, Ma, Siming, Kong, Nikki R., Stein, Alicia J., Wu, Yue, Thangavelu, Matan T., Suzuki, Atsushi, Periyasamy, Giridharan, Asara, John M., Dan, Yock Young, Bonney, Glenn K., Chow, Edward K., Lu, Guo-Dong, Ng, Huck Hui, Kanagasundaram, Yoganathan, Ng, Siew Bee, Tam, Wai Leong, Tenen, Daniel G., Chai, Li
Publikováno v:
In Gastroenterology December 2019 157(6):1615-1629
Autor:
Tan, Lee Ling, Heng, Elena, Leong, Chung Yan, Ng, Veronica, Yang, Lay Kien, Seow, Deborah Chwee San, Koduru, Lokanand, Kanagasundaram, Yoganathan, Ng, Siew Bee, Peh, Guangrong, Lim, Yee Hwee, Wong, Fong Tian
Publikováno v:
Biomolecules (2218-273X); Apr2024, Vol. 14 Issue 4, p486, 8p