Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Kan, Lijiao"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2022 126
Autor:
Kan, Lijiao, Capuano, Edoardo, Fogliano, Vincenzo, Verkerk, Ruud, Mes, Jurriaan J., Tomassen, Monic M.M., Oliviero, Teresa
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2021 361
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2020 68
Autor:
Kan, Lijiao, Nie, Shaoping, Hu, Jielun, Wang, Sunan, Bai, Zhouya, Wang, Junqiao, Zhou, Yaomin, Jiang, Jun, Zeng, Qin, Song, Ke
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2018 260:317-326
Autor:
Kan, Lijiao, Nie, Shaoping, Hu, Jielun, Wang, Sunan, Cui, Steve W., Li, Yawen, Xu, Sifan, Wu, Yue, Wang, Junqiao, Bai, Zhouya, Xie, Mingyong
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2017 108 Part B:467-477
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2016 26:622-631
Autor:
Kan, Lijiao, Capuano, Edoardo, Fogliano, Vincenzo, Verkerk, Ruud, Mes, Jurriaan J., Tomassen, Monic M.M., Oliviero, Teresa
Publikováno v:
Food Chemistry 366 (2022)
Food Chemistry, 366
Food Chemistry, 366
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d5a65ca5733d762c86e5ea4daaf0b401
Publikováno v:
Current Topics in Nutraceutical Research. 17:337-348
Distribution of phenolic compounds and antioxidant activities was surveyed in 24 varieties of Chinese cowpea from 4 provinces. Identity of phytochemicals were determined by UPLC-ESIQTOF-MS/MS and quantified by HPLC-ESI-QqQ-MS/MS. Seven phenolic acids
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.