Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Kamst, G.F."'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 1999 40(4):227-232
Autor:
Verdoes, D, Nienoord, M, Arkenbout, G.J., Goede, R. de, Koutsoukos, P.G., Kontoyannis, C., Bouropoulos, N., Poschmann, M., Ulrich, J., Bruinsma, O.S.L., Putter, A. de, Diepen, P.J., Oord, L. van, Kamst, G.F., Jansens, P.J., Rosmalen, G.M. van
The influence of the crystallization pilameters on the shape and size of ecaprolactam formed in supercooled melts was investigated in the absence and in the presence of impurities.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6f0301e599defb4490777b81de7a03c1
http://resolver.tudelft.nl/uuid:365f0cfb-5163-498c-aefb-b3ba26ac25b8
http://resolver.tudelft.nl/uuid:365f0cfb-5163-498c-aefb-b3ba26ac25b8
Autor:
Bukman, F., Kamst, G.F.
Publikováno v:
Chemical Process Design 2799
Document uit de collectie Chemische Procestechnologie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::6e28b17c86a4d3dcff4692a061911d78
http://resolver.tudelft.nl/uuid:e63adc4e-2ff0-4b9a-8fa9-b4b98a710f64
http://resolver.tudelft.nl/uuid:e63adc4e-2ff0-4b9a-8fa9-b4b98a710f64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.