Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Kaminskas Arvydas"'
Autor:
Liutkevičius Algirdas, Speičienė Vilma, Vaičiulytė-Funk Lina, Mieželienė Aldona, Alenčikienė Gitana, Abaravičius Algis, Bagdonaitė Loreta, Jablonskienė Valerija, Kaminskas Arvydas
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 1, Pp 37-42 (2016)
Due to selection of appropriate ingredients and parameters, a microbiologically-safe drink enriched with soy protein isolate (SPI) and prebiotic dietary fiber inulin with high scores of acceptability was produced. The results of medical nutrition sur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43630552cf314691897714fc154e8f2b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bikulciene, Inga, Baleišis, Justinas, Mazgelytė, Eglė, Rudys, Romualdas, Kaminskas, Arvydas, Karčiauskaitė, Dovilė
Publikováno v:
In Atherosclerosis August 2024 395 Supplement 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bikulčienė, Inga, Garjonytė, Neda, Žėkas, Vytautas, Matuzevičienė, Rėda, Žymantienė, Živilė, Baublytė, Aldona, Hendrixson, Vaiva, Karčiauskaitė, Dovilė, Utkus, Algirdas, Kaminskas, Arvydas
Publikováno v:
Medical Science Monitor: Basic Research; 2/15/2021, Vol. 27, p1-12, 12p
Autor:
Kaminskas, Arvydas1 arvydas.kaminskas@mf.vu.lt, Abaravičius, Jonas Algis1, Liutkevičius, Algirdas2 Algirdas.Liutkevicius@ktu.lt, Jablonskienė, Valerija1, Valiūnienė, Jūratė1, Bagdonaitė, Loreta1, Andrikonytė, Justė1, Hendrixson, Vaiva1, Sekmokienė, Dalia3 dalsek@lva.lt
Publikováno v:
Veterinarija ir Zootechnika. 2013, Vol. 64 Issue 86, p23-28. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liutkevičius, Algirdas, Speičienė, Vilma, Alenčikienė, Gitana, Mieželienė, Aldona, Kaminskas, Arvydas, Abaravičius, Jonas Algis, Vitkus, Dalius, Jablonskienė, Valerija
Publikováno v:
Agriculture and Food, Sofia : Info Invest, 2015, vol. 3, p. 74-81
The aim of this study was to determine the impact of the bioactive ingredient – oat β-glucan – on the quality characteristics of the fermented milk products (kefir, yogurt and fermented milk beverages) made on buttermilk-skimmed milk mixture bas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2068b147a8cedf8861fd8d5e327721e8
https://repository.vu.lt/VU:ELABAPDB8757526&prefLang=en_US
https://repository.vu.lt/VU:ELABAPDB8757526&prefLang=en_US
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.