Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Kaminarides, Stelios"'
Autor:
Kaminarides, Stelios
Publikováno v:
In Small Ruminant Research October 2015 131:118-122
Publikováno v:
In Small Ruminant Research April 2015 125:106-114
Autor:
Kaminarides, Stelios1, Aktypis, Anastasios1, Koronios, George1, Massouras, Theophilos1, Papanikolaou, Seraphim2
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Mar2018 Supplement S1, Vol. 71, p213-222. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 44:297-304
Summary Organic acids, fat hydrolysis, volatile compounds and sensory characteristics of a new brine cheese which combines characteristics of Halloumi and Feta cheeses during its ripening in whey brine (100g NaCl L−1) were studied. Thermotolerant p
Publikováno v:
International Journal of Food Science and Technology. 39:319-324
Summary Rheological, physico-chemical and organoleptic studies were made on five types of yoghurt originally from pure caprine milks of an Alpine breed and local breeds, pure ovine milk of the Lacaune breed, and two mixtures containing 50% caprine mi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.