Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Kamaruding, Noor Azlina"'
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2023, Vol. 53, Issue 8, pp. 1279-1292.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-02-2023-0041
Autor:
Mat Ropi, Anis Alysha, Zamri, Nur Ain Syuhada, Dos Mohamed, Abdul Manan, Abd Razak, Jeefferie, Kamaruding, Noor Azlina, Shaharuddin, Shahrulzaman
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology August 2023 51
Autor:
Ibrahim, Ilya Nasuha1 (AUTHOR), Kamaruding, Noor Azlina2 (AUTHOR), Ismail, Noraznawati2 (AUTHOR), Shaharuddin, Shahrulzaman3 (AUTHOR) shahrulzaman@unikl.edu.my
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2022, Vol. 46 Issue 2, p1-12. 12p.
Autor:
Kamaruding, Noor Azlina1 noor.azlina@umt.edu.my, Abdullah, Mhd Ikhwanuddin2 anilza_scientist@yahoo.com
Publikováno v:
International Aquatic Research. Sep2021, Vol. 13 Issue 3, p195-207. 13p.
Publikováno v:
Pharmacognosy Journal. May/Jun2020, Vol. 12 Issue 3, p493-502. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science & Technology. Mar/Apr2018, Vol. 40 Issue 2, p397-401. 5p.
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 40, Iss 2, Pp 397-401 (2018)
This paper characterizes the molting stages of giant freshwater prawn, Macrobrachium rosenbergii under laboratory conditions. Using the distal fifth pleopod as the main reference region and applying Drach’s classification system, we checked the epi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.