Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Kamaruddin, Zatil Hafila"'
Autor:
Kamaruddin, Zatil Hafila1,2 (AUTHOR) zatilhafila@gmail.com, Jumaidin, Ridhwan3 (AUTHOR) zatilhafila@gmail.com, Kamaruddin, Zatil Hazrati2 (AUTHOR), Asyraf, Muhammad Rizal Muhammad4,5 (AUTHOR) zatilhafila@gmail.com, Razman, Muhammad Rizal6 (AUTHOR), Khan, Tabrej7 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polymers (20734360). May2023, Vol. 15 Issue 10, p2364. 14p.
Autor:
Jumaidin, Ridhwan, Gazari, Ainin Sofiya, Kamaruddin, Zatil Hafila, Kamaruddin, Zatil Hazrati, Zakaria, Nazri Huzaimi, Abdul Kudus, Syahibudil Ikhwan, Yob, Mohd Shukri, Munir, Fudhail Abd, Keshavarz, Meysam
Publikováno v:
Pertanika Journal of Science & Technology; 2024 Special Issue, Vol. 32, p91-113, 23p
Publikováno v:
In Plant Tuber and Root-Based Biocomposites 2025:239-253
Autor:
Kamaruddin, Zatil Hafila1,2 (AUTHOR) zatilhafila@gmail.com, Jumaidin, Ridhwan3 (AUTHOR) ridhwan@utem.edu.my, Ilyas, Rushdan Ahmad4,5 (AUTHOR) ahmadilyas@utm.my, Selamat, Mohd Zulkefli1 (AUTHOR) zulkeflis@utem.edu.my, Alamjuri, Roziela Hanim6 (AUTHOR) ridhwan@utem.edu.my, Yusof, Fahmi Asyadi Md7 (AUTHOR) fahmiasyadi@unikl.edu.my
Publikováno v:
Polymers (20734360). Jul2022, Vol. 14 Issue 14, pN.PAG-N.PAG. 26p.
Autor:
Kamaruddin, Zatil Hafila1,2, Jumaidin, Ridhwan3 ridhwan@utem.edu.my, Rushdan, Ahmad Ilyas4,5, Selamat, Mohd Zulkefli3, Alamjuri, Roziela Hanim6 rhanim@ums.edu.my
Publikováno v:
BioResources. 2021, Vol. 16 Issue 4, p7729-7750. 22p.
Environmental Properties of Coconut Fiber/Reinforced Thermoplastic Starch/Beeswax Hybrid Composites.
Publikováno v:
Pertanika Journal of Science & Technology; 2023 Special Issue, Vol. 31, p21-38, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers; 2022, Vol. 19 Issue 14, p8101-8118, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.