Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Kamara, M. T."'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 62, Iss 3, Pp 290-298 (2011)
Grasas y Aceites; Vol. 62 No. 3 (2011); 290-298
Grasas y Aceites; Vol. 62 Núm. 3 (2011); 290-298
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 62 No. 3 (2011); 290-298
Grasas y Aceites; Vol. 62 Núm. 3 (2011); 290-298
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
The In-vitro protein digestibility, protein nutritional quality and functional characteristics (protein solubility, water/oil binding capacity, emulsifying capacity and foaming capacity) of gingerbread plum and peanut seed flour were studied. Among t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA); Dec2010, Vol. 22 Issue 6, p456-465, 10p, 1 Color Photograph, 1 Chart, 3 Graphs