Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Kamadia, V. V."'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 4 shelf-life dating of food
- 3 consumer acceptability
- 3 fish sauce
- 3 modified atmosphere packaging
- 3 sensory analysis
- 3 shelf life
- 3 shrimp
- 3 vacuum packaging
- 2 aromatic compounds
- 2 components
- 2 consumers
- 2 controlled atmosphere packaging
- 2 cooking
- 2 dairy products
- 2 exponents
- 2 food aroma
- 2 food packaging
- 2 gas chromatography
- 2 gas chromatography olfactometry
- 2 mass spectrometry
- 2 olfactometry
- 2 osme
- 2 pasteurization of milk
- 2 penaeus aztecus
- 2 sauces
- 2 shrimps
- 2 solid-phase microextraction
- 2 temperature
- 1 aroma
- 1 atmosphere
- 1 bacteria
- 1 consumer behavior
- 1 fermented fish
- 1 fish products
- 1 flavor
- 1 flavor volatiles
- 1 food handling
- 1 food preservation
- 1 gas chromatography-mass spectrometry
- 1 headspace gas
- 1 heat inactivation
- 1 hot temperature
- 1 identification
- 1 intensity
- 1 magnitude
- 1 milk
- 1 odorants
- 1 paratuberculosis
- 1 pasteurization temperature
- 1 scale