Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Kaltsa, Olga"'
Autor:
Alibade Aggeliki, Kaltsa Olga, Bozinou Eleni, Athanasiadis Vassilis, Palaiogiannis Dimitrios, Lalas Stavros, Chatzilazarou Arhontoula, Makris Dimitris P.
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 28 (2022)
The valorization of red grape pomace is significant as grape is one of the most cultivated fruits worldwide and generated by-product quantities are enormous. For this purpose, numerous encapsulation techniques have been developed. However, the studie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ba45eb2aef145e69f1369139db0a9bc
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2016 61:625-632
Autor:
Kaltsa Olga, Alibade Aggeliki, Batra Georgia, Bozinou Eleni, Makris Dimitris P., Lalas Stavros I.
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 28, p 38 (2021)
The aim of the present study was to evaluate the physical and antioxidant properties of microemulsions containing Moringa oleifera leaf extract (MLE) produced by the means of a deep eutectic solvent. Selected microemulsions containing MLE were incorp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ec0c3bba51c4122842a4b8f79f50406
Autor:
Kaltsa, Olga1 (AUTHOR), Alibade, Aggeliki1 (AUTHOR), Bozinou, Eleni1 (AUTHOR), Makris, Dimitris P.1 (AUTHOR), Lalas, Stavros I.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 6/4/2021, p1-9. 9p.
Autor:
Kaltsa, Olga1, Grigorakis, Spyros2, Lakka, Achillia1, Bozinou, Eleni1, Lalas, Stavros1, Makris, Dimitris P.1 dimitrismakris@uth.gr
Publikováno v:
AgriEngineering. 2020, Vol. 2 Issue 2, p226-239. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaltsa, Olga, Alibade, Aggeliki, Batra, Georgia, Bozinou, Eleni, Makris, Dimitris P., Lalas, Stavros I., Kaltsa, Olga, Alibade, Aggeliki, Batra, Georgia, Bozinou, Eleni, Makris, Dimitris P., Lalas, Stavros I.
Publikováno v:
OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids; January 2021, Vol. 28 Issue: 1