Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"Kallel, Habib"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2013 138(2-3):1095-1100
Autor:
Sakouhi, Faouzi *, Herchi, Wahid, Sebei, Khaled, Absalon, Christelle, Kallel, Habib, Boukhchina, Sadok
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 5 December 2011 132:7-11
Autor:
Herchi, Wahid, Sakouhi, Faouzi, Khaled, Sebei, Xiong, Yeping, Boukhchina, Sadok, Kallel, Habib, Curtis, Jonathan M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2011 129(2):437-442
Autor:
Sakouhi, Faouzi, Absalon, Christelle, Harrabi, Saoussem, Vitry, Christiane, Sebei, Khaled, Boukhchina, Sadok, Fouquet, Eric, Kallel, Habib
Publikováno v:
In Food Chemistry 2009 112(4):897-902
Autor:
Harrabi, Saoussem, St-Amand, Annik, Sakouhi, Faouzi, Sebei, Khaled, Kallel, Habib, Mayer, Paul M., Boukhchina, Sadok
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 111(1):115-120
Publikováno v:
Food Chemistry. 117:432-437
In the food industry, the use of the oil is determined by the composition of fatty acids, and this is highly dependent on its natural origin. The fatty acid composition of whole corn kernel was determined in three varieties of corn (Astro, GH2547, an
Autor:
Cherif, Aicha O., Trabelsi, Hajer, Ben Messaouda, Mhamed, Kâabi, Belhassen, Pellerin, Isabelle, Boukhchina, Sadok, Kallel, Habib, Pepe, Claude
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; 20240101, Issue: Preprints
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.