Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Kalinina H."'
Autor:
Kryzhak L., Kalinina H.
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 1, Iss 170, Pp 135-142 (2022)
The urgency of development of technology of synbiotic dairy products with metabolites on the basis of microbial consortia of probiotic bacteria is substantiated in the article. The choice of fermentation crops with high biotechnological potential, ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e490365dd6b84c74bbbc41be8a30ccae
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 1, Pp 152-158 (2021)
The article discusses modern trends in growing and processing technologies for industrial hemp grown in Ukraine. The analysis of the normative and technical documentation governing the use of industrial hemp products in the food industry has been car
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f01627a0af8433fa9ec28e823ba4281
Autor:
Кубальський, О. Н.
Publikováno v:
Educational Discourse: Collection of Scientific Papers; 2022, Vol. 42 Issue 10-12, p27-37, 11p
Autor:
Razanova, O. P.1 olenaop0205@ukr.net, Ohorodnichuk, G. M.1, Holubenko, T. L.1, Skoromna, O. I.1, Novgorodska, N. V.1, Solomon, A. M.1, Ovsienko, S. M.1
Publikováno v:
Regulatory Mechanisms in Biosystems. 2024, Vol. 15 Issue 1, p159-165. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Qingpei1 (AUTHOR), Zhang, Dan1 (AUTHOR), Gao, Shuaibiao1 (AUTHOR), Cai, Xianhua1 (AUTHOR), Yao, Ming1 (AUTHOR), Xu, Yao1 (AUTHOR), Gong, Yifu1 (AUTHOR), Zheng, Ke1 (AUTHOR), Mao, Yigui1 (AUTHOR), Yang, Liyan2 (AUTHOR), Yang, Dengfeng2 (AUTHOR), Molnár, István3 (AUTHOR) istvan.molnar@vtt.fi, Yang, Xiaolong1 (AUTHOR) yxl19830915@163.com
Publikováno v:
Angewandte Chemie. Feb2023, Vol. 135 Issue 6, p1-6. 6p.
Autor:
Vovkogon, A., Nadtochii, V., Hrebelnyk, O., Наталія / Nataliay Федорук / Fedoruk, Merzlova, H., Kalinina, H., Kachan, A.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b31645882008eab416d0b9f07df3ae4d
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85097515326&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85097515326&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Zinchenko, Roman1, Slyva, Yuliia2
Publikováno v:
Scientific Journal 'Animal Science & Food Technologies'. 2022, Vol. 13 Issue 4, p19-29. 11p.
Publikováno v:
Scientific Works. 2022, Vol. 86 Issue 1, p112-118. 7p.
Publikováno v:
Aesthetics & Ethics of Pedagogical Action; 2024, Issue 29, p22-32, 11p