Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Kalenik T."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 4, Pp 635-642 (2019)
Introduction. Motor muscle of a shrimp takes about 37% of the total mass. Traditionally, muscle tissue has been used in the food industry. The rest of the shrimp, i.e. about 63%, is considered waste. The production wastes of the Northern shrimp (Pand
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/040bbc2df89e4823844bc97b6116225c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 937, p1-6, 6p
Autor:
Li, N. G.1 li.ng@dvfu.ru, Kalenik, T. K.1 kalenik.tk@dvfu.ru
Publikováno v:
Chemistry of Natural Compounds. Sep2018, Vol. 54 Issue 5, p1031-1032. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology; May2001, Vol. 37 Issue 3, p297-300, 4p