Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"Kakouri, E."'
Publikováno v:
Ultrasound in Obstetrics & Gynecology; Jan2024, Vol. 63 Issue 1, p88-97, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background: Reactive oxygen species and reactive nitrogen species, which are collectively called reactive oxygen-nitrogen species, are the inevitable by-products of cellular metabolic redox reactions, such as oxidative phosphorylation in the mitochon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::10882744a9abdc59d97b1e8af0f41fc7
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2997973
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2997973
Background: Tumors of the childhood are considered to be grave and devastating pa-thologies, with high mortality rates. Current therapeutic options like cytotoxic drugs and radiotherapy target both healthy and malignant cells, thus resulting in long-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::1d8294c37da7cf8233fa0d5a8c6bcfca
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3078891
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3078891
Cancer is a growing problem because it is a chronic disease that affects, not only patient health, but also its daily living. Concurrent cancer therapies have ameliorated cancer prevalence, but the severity and frequency of toxicity and side effects
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::95e86e04d5295d078ecf369fe6f8f79f
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3087284
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3087284
Autor:
Ioannou-Kakouri, E., Akkelidou, D.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2000 13(4):633-639
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.