Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Kakimova, Zhainagul"'
Autor:
Zhang, Xiuyun, Xi, Changyu, Guo, Shuangfeng, Yan, Mengting, Lu, Yifan, Sun, Zhuangzhuang, Ge, Xiangzhen, Shen, Huishan, Ospankulova, Gulnazym, Muratkhan, Marat, Kh, Kakimova Zhainagul, Hu, Yayun, Li, Wenhao
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products March 2024 209
Autor:
Kakimova, Zhainagul1 zhaynagul.kakimova@mail.ru, Orynbekov, Duman1 duman_r@mail.ru, Zharykbasova, Klara2 klara_zharykbasova@mail.ru, Kakimov, Aitbek3 bibi.53@mail.ru, Zharykbasov, Yerlan3 erlan-0975@mail.ru, Mirasheva, Gulmira3 gulmira_mir@mail.ru, Toleubekova, Sandugash3 saltosha-sandu@mail.ru, Muratbayev, Alibek3 great_mister@mail.ru, Ntsomboh Ntsefong, Godswill3 ntsomboh@yahoo.fr
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2023, Vol. 17 Issue 1, p728-747. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wei Liang, Jiayu Zheng, Ahmed S.M. Saleh, Wenqing Zhao, Xinyue Liu, Chunyan Su, Mengting Yan, Xiangzhen Ge, Huishan Shen, Gulnazym Ospankulova, Kakimova Zhainagul Kh, Wenhao Li
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules. 225:172-184
Exploration and synthesis of degradable plastics can alleviate and avoid environmental pollution induced by petroleum-based plastics. In this study, a konjac glucomannan (KGM)/zein/PVA ternary blend plastic was successfully prepared by casting. The r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wei Liang, Xinyue Liu, Jiayu Zheng, Wenqing Zhao, Yue Zheng, Xiangzhen Ge, Huishan Shen, Gulnazym Ospankulova, Marat Muratkhan, Kakimova Zhainagul Kh, Wenhao Li
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology.
Autor:
Xiangzhen Ge, Yayun Hu, Huishan Shen, Wei Liang, Zhuangzhuang Sun, Xiuyun Zhang, Gulnazym Ospankulova, Marat Muratkhan, Kakimova Zhainagul Kh, Wenhao Li
Publikováno v:
Food Chemistry. 404:134674
The study used electron beam (EB) irradiation pretreatment to prepare acetylated (AC) naked barley starch. EB pretreatment enhanced the degree of substitution in acetylation from 0.027 to 0.109 %. The starch granules treated with EB and AC had a roug
Autor:
Utegenova, Asiya1, Kakimova, Zhainagul1, Ibragimov, Nadir1, Moldabayeva, Zhanar1, Baybalinova, Gulmira1, Kapshakbayeva, Zarina1, Naurzbayeva, Gulmira1
Publikováno v:
International Journal of Pharmaceutical Research (09752366). Jan-Mar2019, Vol. 11 Issue 1, p1027-1030. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.