Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Kajić, Nikolina"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Habschied, Kristina, Kovačević Babić, Marija, Horvat, Daniela, Arapović, Martina, Puljić, Leona, Kajić, Nikolina, Krstanović, Vinko, Mastanjević, Krešimir
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Aug2024, Vol. 10 Issue 8, p423, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kajić, Nikolina, Jozinović, Antun, Lončarić, Zdenko, Ačkar, Đurđica, Šubarić, Drago, Horvat, Daniela, Kovačević, Marija, Heffer, Hrvoje, Babić, Jurislav
Publikováno v:
Poljoprivreda
Volume 28
Issue 2
Volume 28
Issue 2
The aim of this paper was to investigate the influence of Zn‐ and Se‐fortified wheat flour addition to the corn grits at 90:10, 80:20, 70:30, 60:40 ratios on the hardness, fracturability, expansion ratio, bulk density, color, and sensory attribut
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6cb9d957cfca66b9beede521298268a7
https://doi.org/10.18047/poljo.28.2.3
https://doi.org/10.18047/poljo.28.2.3
Autor:
Kajić, Nikolina
Cilj ovog istraživanja bio je utvrditi utjecaj postupka ekstruzije na biodostupnost cinka i selena primjenom različitih temperatura ekstruzije: 170 °C, 180 °C i 190 °C te dodavanjem biofortificirane pšenice cinkom i selenom u udjelima 10, 20, 3
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fbae909c0ca64b06c3fdbe08244bde82
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2490/datastream/PDF
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2490/datastream/PDF
Autor:
Jozinović, Antun, Šimić, Gordana, Grec, Marijana, Ačkar, Đurđica, Babić, Jurislav, Drezner, Georg, Kajić, Nikolina, Šubarić, Drago
Publikováno v:
Poljoprivreda
Volume 28
Issue 1
Volume 28
Issue 1
The aim of this research was to evaluate the effect of extruder die temperature (90, 100, 110 °C) and flour moisture (25, 30, 35%) on properties of extrusion-modified flours from wheat (Kraljica, Olimpija) and hull-less barley (GZ-10, GZ-11) cultiva
KAZALO RIJEČ AUTORA 8 1 O KUPRESU 10 2 AGROEKOLOŠKE PRILIKE KAO ČIMBENIK POLJOPRIVREDE 15 2.1 Klimatske prilike na prostoru Kupresa 18 2.1.1 Temperatura zraka 20 2.1.2 Količina oborina 22 2.1.3 Hidrotermičke značajke klime 24 2.1.4 Pragovi temp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::68702d9881c10683f964502f711e4022
https://www.bib.irb.hr/1127123
https://www.bib.irb.hr/1127123
During the industrial processing of mandarin, large amounts of waste, including peels, are produced. Since it was shown that the peels contain higher concentration of bioactive compounds compared to pulps and thus have more potential for being used a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::e8e482b83f3b6bf62e73998bae7be794
https://www.bib.irb.hr/963989
https://www.bib.irb.hr/963989