Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Kahled Nabil"'
Autor:
Asrar Nabil Damdam, Levent Osman Ozay, Cagri Kaan Ozcan, Ashwaq Alzahrani, Raghad Helabi, Kahled Nabil Salama
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 11, p 2227 (2023)
Food spoilage is a major concern in the food industry, especially for highly perishable foods such as beef. In this paper, we present a versatile Internet of Things (IoT)-enabled electronic nose system to monitor food quality by evaluating the concen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b11d7631eb0444f91f933b6d1f8a200
Effects of UV-C Irradiation and Vacuum Sealing on the Shelf-Life of Beef, Chicken and Salmon Fillets
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 606 (2023)
One-third of the world’s food supply is lost, with meat being a major contributor to this loss. Globally, around 23% of all meat and 35% of all seafood products are lost or wasted. Meats and seafood products are susceptible to microbial spoilage du
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ba46b43a90d4f5a880e3c338642f4d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salama, Asrar Nabil Damdam, Levent Osman Ozay, Cagri Kaan Ozcan, Ashwaq Alzahrani, Raghad Helabi, Kahled Nabil
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 11; Pages: 2227
Food spoilage is a major concern in the food industry, especially for highly perishable foods such as beef. In this paper, we present a versatile Internet of Things (IoT)-enabled electronic nose system to monitor food quality by evaluating the concen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.