Zobrazeno 1 - 10
of 1 299
pro vyhledávání: '"Kahiluoto H"'
Publikováno v:
In Global Environmental Change January 2023 78
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 20 October 2021 320
Publikováno v:
In Research Policy October 2018 47(8):1513-1522
Autor:
Kahiluoto H; Sustainability Science, LUT University, 53850 Lappeenranta, Finland.; Agroecology, University of Helsinki, 00014 Helsinki, Finland., Sakieh Y; Sustainability Science, LUT University, 53850 Lappeenranta, Finland., Kaseva J; Applied Statistical Methods, Natural Resources Institute Finland, 00790 Helsinki, Finland., Kersebaum KC; Tropical Plant Production and Agricultural Systems Modeling (TROPAGS), University of Göttingen, 37077 Göttingen, Germany.; Ecosystem Modelling, Leibniz Centre for Agricultural Landscape Research, 15374 Müncheberg, Germany.; Global Change Research Institute, Czech Academy of Sciences, 60300 Brno, Czech Republic., Minoli S; Climate Resilience, Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK), 14412 Potsdam, Germany., Franke J; Department of the Geophysical Sciences, University of Chicago, Chicago, IL 60647, USA., Rötter RP; Tropical Plant Production and Agricultural Systems Modeling (TROPAGS), University of Göttingen, 37077 Göttingen, Germany.; Centre of Biodiversity and Sustainable Land Use, University of Göttingen, 37077 Göttingen, Germany., Müller C; Climate Resilience, Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK), 14412 Potsdam, Germany.
Publikováno v:
PNAS nexus [PNAS Nexus] 2024 May 14; Vol. 3 (5), pp. pgae170. Date of Electronic Publication: 2024 May 14 (Print Publication: 2024).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sillman, Jani, Uusitalo, V., Ruuskanen, V., Ojala, Leo, Kahiluoto, H., Soukka, R., Ahola, Jari
Publikováno v:
Sillman, J, Uusitalo, V, Ruuskanen, V, Ojala, L, Kahiluoto, H, Soukka, R & Ahola, J 2022, ' Correction to: A life cycle environmental sustainability analysis of microbial protein production via power-to-food approaches : (The International Journal of Life Cycle Assessment, (2020), 25, 11, (2190-2203), 10.1007/s11367-020-01771-3) ', International Journal of Life Cycle Assessment, vol. 27, pp. 189 . https://doi.org/10.1007/s11367-021-01962-6
We found an unfortunate error in our article “A life cycle environmental sustainability analysis of microbial protein production via power-to-food approaches." The error can be found from Table 2, where we used a reference value of water use for so
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::37d8caecacb17043c1de93a731769545
https://cris.vtt.fi/en/publications/94bda491-1cc6-4840-8fb3-cde95de08557
https://cris.vtt.fi/en/publications/94bda491-1cc6-4840-8fb3-cde95de08557
Autor:
Olafsdottir, G., Bogason, S. G., Aubert, P.-M, Barling, D., Thakur, M., Duric, I, Nicolau, M., McGarraghy, S., Sigurdardottir, H., Samoggia, A., Holden, N.M., Čechura, L., Jaghdani, T.J., Svanidze, M., Esposito, G., Monticoni, F., Fedato, C., Xhelili, A., Huber, E., Hargaden, V., Saviolidis, N.M., Gorton, M., Hubbard, C., Kahiluoto, H., Hoang, V.
The functioning of food value chains entails a complex organisation from farm to fork which is characterised by various governance forms and externalities which have shaped the overall food system. VALUMICS food value chain case studies: wheat to bre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bda5816f4ddc54e03ec1391da1d79347
Autor:
Kahiluoto H; Sustainability Science, LUT University, Lappeenranta, Finland. helena.kahiluoto@lut.fi.; Agroecology, University of Helsinki, Helsinki, Finland. helena.kahiluoto@lut.fi.; Agricultural Soil Science, University of Göttingen, Göttingen, Germany. helena.kahiluoto@lut.fi., Pickett KE; Health Sciences, University of York, York, UK.; Leverhulme Centre for Anthropocene Biodiversity, University of York, York, UK., Steffen W; The Australian National University, Canberra, Australian Capital Territory, Australia.; Stockholm Resilience Centre, Stockholm, Sweden.
Publikováno v:
Nature food [Nat Food] 2021 Nov; Vol. 2 (11), pp. 857-861. Date of Electronic Publication: 2021 Nov 17.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.