Zobrazeno 1 - 10
of 975
pro vyhledávání: '"Kadkhodaee R"'
Publikováno v:
Poultry Science Journal, Vol 7, Iss 1, Pp 77-86 (2019)
Since, choline chloride caking causes serious operating difficulties and customer complaints, two experiments were conducted to optimize in vitro production of a novel encapsulated choline chloride (ECC) with minimum hygroscopic property and optimize
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea2ecb4d7c2e4d4492f1eb360ae5a967
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Nov2024, Vol. 21 Issue 153, p29-41. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
To improve structure of the electrospray fabricated calcium alginate microhydrogels in order to control the swelling and release properties, Poly (vinyl alcohol) (PVA) and poly(vinyl pyrrolidone) PVP were used and structure of the microhydrogels were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_________5::ec558600c0294f7b3e70ad3c1b53fff9
Autor:
Raoufi N; School of Food Science and Bioengineering, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, PR China; Department of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran. Electronic address: nsm_rf@yahoo.com., Kadkhodaee R; Department of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran. Electronic address: r.kadkhodaee@rifst.ac.ir., Fang Y; Glyn O. Phillips Hydrocolloid Research Centre, School of Bioengineering and Food Science, Hubei University of Technology, Wuhan 430068, PR China; Department of Food Science and Engineering, School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai 200240, PR China. Electronic address: fangypphrc@163.com., Phillips GO; Phillips Hydrocolloid Research Ltd, 2 Plymouth Drive, CF15 8BL Radyr, Cardiff, UK. Electronic address: phillipsglyn@aol.com.
Publikováno v:
Ultrasonics sonochemistry [Ultrason Sonochem] 2020 Nov; Vol. 68, pp. 105190. Date of Electronic Publication: 2020 May 27.