Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"Kadaknath"'
Autor:
Malarmathi Muthusamy, Murali Nagarajan, Sivakumar Karuppusamy, Kannaki T. Ramasamy, Amutha Ramasamy, Ramya Kalaivanan, Gopala Krishna Murthy Thippicettipalayam Ramasamy, Thiruvenkadan Aranganoor Kannan
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 18, Pp e37729- (2024)
In this investigation, single nucleotide variants (SNVs) within the chicken interferon-inducible transmembrane protein (chIFITM) genes were explored in Aseel and Kadaknath breeds. Comparative analysis with the GRCg6a reference genome revealed 9 and 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/950a186ba6a44579800554079641d2f1
A COMPREHENSIVE INVESTIGATION OF AN OUTBREAK OF CONCOMITANT PARASITIC INFECTIONS IN BACKYARD POULTRY
Publikováno v:
Exploratory Animal and Medical Research, Vol 14, Iss 1, Pp 161-163 (2024)
A study was conducted to investigate the presence of parasitic infection in a poultry flock during an outbreak. A total of 32 Kadaknath birds died out of 600 birds. The succumbed birds had a history of anorexia, loose feces, and sudden death. During
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e10365229b074f91b1dd490b1bfa4f8d
Publikováno v:
Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 54, Iss 4, Pp 882-890 (2023)
The present study was conducted to compare the microscopic and macroscopic parameters of semen of three Indian indigenous chicken breeds viz. Aseel, Kadaknath and native chicken of Kerala. The semen volume in native chicken of Kerala was significantl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b89d6829256b4695925d683c87bd2fa9
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Sciences, Vol 94, Iss 1 (2024)
The present study evaluated production performance and egg quality traits of native and Kadaknath chicken of Himachal Pradesh under sub-temperate western Himalayan region of India. External egg quality traits like egg weight, egg length, egg width, s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77da4b92538d4adabb5a6b69737fc0c3
Autor:
MANSI SHUKLA, S K KARMORE
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Sciences, Vol 93, Iss 5 (2023)
Poultry meat is one of the most important sources of protein for human consumption worldwide. Chicken and turkeys are considered as healthy sources of protein because they have relatively low levels of saturated fat compared with red meat. Kadaknath
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc1ac08cbc0a487fab5820421691a304
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 14 (2023)
Black-bone chicken (BBC) meat is popular for its distinctive taste and texture. A complex chromosomal rearrangement at the fibromelanosis (Fm) locus on the 20th chromosome results in increased endothelin-3 (EDN3) gene expression and is responsible fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c5919b2c7b54b30881694d0b3776818
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.