Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Kabre, Elie"'
Autor:
Diallo, Djibril, Yaméogo, B. Gérard Josias, Nikiema, Ouéogo, Belem, Mohamed, Bertrand Goumbri, W., Moné Bassavé, Belinda, Ouédraogo, Abdoul-Salam, Kabré, Elie, Semdé, Rasmané
Publikováno v:
In Results in Chemistry December 2023 6
Autor:
Bandé, Moumouni, Traoré, Inna, Nikiema, Fulbert, Méda, Naamwin-So-Bawfu Romaric, Kpoda, Dissinvel S., Bazié, Bazoin Sylvain Raoul, Ouédraogo/Kagambèga, Marceline, Ilboudo, Inoussa, Sama, Ouambila Isidore, Compaoré, Abdoul Kiswensida Müller, Meda, Naa-Imwine Stanislas Dimitri, Ouattara Sourabie, Bernadette Pane, Hien, Hervé, Kabré, Élie
Publikováno v:
In Toxicon: X December 2022 16
Autor:
Soubeiga, Adama Patrice, Kpoda, Dissinviel Stéphane, Sawadogo, Adama, Rouamba, Sibiri Sylvain, Compaoré, Muller K. A., Somda, Asseto Belemlougri, Ouedraogo, Sandrine, Traoré, Roukiatou, Nezien, Désiré, Nikiéma, Fulbert, Kabre, Elie, Zongo, Cheikna, Savadogo, Aly
Publikováno v:
Journal fuer Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit; Jun2024, Vol. 19 Issue 2, p213-223, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ouili, Amidou S., Maiga, Ynoussa, Nikiema, Mahamadi, Ilboudo, Inoussa, Nikiema, Fulbert, Ouoba, Adjima, Nandkangre, Hervé, Compaore, Cheik Omar Tidiane, Kabre, Elie, Ouedraogo, Mahama, Ouattara, Aboubakar Sidiki
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol. 16 No. 6 (2022); 2470-2480
In Burkina Faso, Bambara groundnut is the second most important food legume after cowpea, especially in rural areas. However, this crop, due to certain conditions of production, storage or preservation is susceptible to be contaminated by potential m
Autor:
Soubeiga, Adama Patrice, Kpoda, Dissinviel Stéphane, Sawadogo, Adama, Rouamba, Sibiri Sylvain, Compaoré, Muller K. A., Somda, Asseto Belemlougri, Ouedraogo, Sandrine, Traoré, Roukiatou, Nezien, Désiré, Nikiéma, Fulbert, Kabre, Elie, Zongo, Cheikna, Savadogo, Aly
Publikováno v:
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit; 20240101, Issue: Preprints p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.