Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Kabdylzhar B"'
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2020, Vol. 104 Issue 11, p6-12, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yessimbekov Z; Department of Technological Equipment and Mechanical Engineering, Shakarim State University of Semey, Semey 071412, Kazakhstan., Kakimov A; Department of Technological Equipment and Mechanical Engineering, Shakarim State University of Semey, Semey 071412, Kazakhstan., Caporaso N; Department of Food Sciences, School of Biosciences, The University of Nottingham, Nottingham LE12 5RD, UK.; Department of Agricultural and Food Sciences, University of Naples 'Federico II', 80055 Naples, Italy., Suychinov A; Kazakh Research Institute of Processing and Food Industry (Semey Branch), Semey 071410, Kazakhstan., Kabdylzhar B; Department of Technological Equipment and Mechanical Engineering, Shakarim State University of Semey, Semey 071412, Kazakhstan., Shariati MA; Department of Technology of Food Production, K.G. Razumovsky Moscow State University of Technologies and Management (The First Cossack University), 109004 Moscow, Russia., Baikadamova A; Department of Technological Equipment and Mechanical Engineering, Shakarim State University of Semey, Semey 071412, Kazakhstan., Domínguez R; Centro Tecnológico de la Carne de Galicia, Avda. Galicia n° 4, Parque Tecnológico de Galicia, San Cibrao das Viñas, 32900 Ourense, Spain., Lorenzo JM; Centro Tecnológico de la Carne de Galicia, Avda. Galicia n° 4, Parque Tecnológico de Galicia, San Cibrao das Viñas, 32900 Ourense, Spain.; Área de Tecnología de los Alimentos, Facultad de Ciencias de Ourense, Universidad de Vigo, 32004 Ourense, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Aug 30; Vol. 10 (9). Date of Electronic Publication: 2021 Aug 30.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baikadamova, Assemgul, Kakimov, Aitbek, Yessimbekov, Zhanibek, Suychinov, Anuarbek, Turagulov, Rasul, Orynbekov, Duman, Zhumadilova, Gulmira, Zharykbasov, Yerlan
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Oct2024, Vol. 14 Issue 19, p8703, 16p
Autor:
Darko, Helen Stephanie Ofei, Ismaiel, Lama, Fanesi, Benedetta, Pacetti, Deborah, Lucci, Paolo
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2658, 36p
Autor:
Bakiyeva, Anara, Yerengaliyev, Aman, Kakimov, Aitbek, Zhumadilova, Gulmira, Abdilova, Galiya, Serikov, Erzat, Suychinov, Anuarbek, Turagulov, Rasul, Yessimbekov, Zhanibek
Publikováno v:
Processes; Sep2024, Vol. 12 Issue 9, p1808, 20p
Autor:
Orynbekov, Duman, Amirkhanov, Kumarbek, Kalibekkyzy, Zhanar, Smolnikova, Farida, Assenova, Bakhytkul, Nurgazezova, Almagul, Nurymkhan, Gulnur, Kassenov, Amirzhan, Baytukenova, Sholpan, Yessimbekov, Zhanibek
Publikováno v:
Processes; Aug2024, Vol. 12 Issue 8, p1766, 24p
Autor:
Mashanova, Nurbibi, Satayeva, Zhuldyz, Smagulova, Mirgul, Kundyzbayeva, Nazigul, Karimova, Gulmaida
Publikováno v:
Processes; Aug2024, Vol. 12 Issue 8, p1616, 19p