Zobrazeno 1 - 10
of 246
pro vyhledávání: '"Kaban Güzin"'
Publikováno v:
The EuroBiotech Journal, Vol 5, Iss 2, Pp 79-91 (2021)
Citric acid, an intermediate product of the Krebs cycle, has a wide usage area in the food industry since it has some functions such as acidulant, flavouring agent, preservative and antioxidant. Although molds are the most commonly used microorganism
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2264858251614d11a35b7b406637e011
Autor:
Anlar, Pınar1 (AUTHOR) pinar.anlar@atauni.edu.tr, Kaban, Güzin2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jun2024, Vol. 12 Issue 6, p4076-4085. 10p.
Autor:
Basaran, Burhan, Abanoz, Yasemin Yavuz, Şenol, Nergiz Dila, Oral, Zeynep Feyza Yılmaz, Öztürk, Kübra, Kaban, Güzin
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2023 120
Autor:
Kızılkaya, Muhammed Furkan, Yılmaz Oral, Zeynep Feyza, Sallan, Selen, Kaban, Güzin, Kaya, Mükerrem
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2023 119
Autor:
YILMAZ ORAL, Zeynep Feyza1, KABAN, Güzin2 gkaban@atauni.edu.tr
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. Nov/Dec2023, Vol. 29 Issue 6, p705-715. 11p.
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness January 2023 12(1):266-274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2022 109
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis April 2022 107